Читај ми!

Јокић није узбуђен због победе: Знам за шта је способан Мајами

Никола Јокић остаје чврсто на земљи и после победе у првом мечу финалне серије НБА лиге. На питање чувеног Шекила О'Нила колико је узбуђен, Никола је хладно одговорио: Нисам узбуђен, већ фокусиран, знам за шта је Мајами способан.

Шек је констатовао да Јокића чини опасним то што не показује емоције, али да зна да је српски центар веома узбуђен због победе у финалној серији НБА лиге.

"Заправо, нисам узбуђен. Веома сам фокусиран, пошто знам за шта су способни. Мајами је победио неке одличне екипе које су имале бољи скор од нас. Као тим, нисмо опуштени", рекао је Јокић.

Јокић, који је у првом мечу финала уписао нови трипл-дабл учинак, сматра да је победа на старту серије изузетно значајна за његов тим.

"Ово је значајна победа за нас, пошто знамо да су они победили прву утакмицу у свим серијама до сада. Тимски имамо велико поштовање према Хиту и никако се не смемо опустити, већ морамо да будемо још бољи", рекао је најбољи кошаркаш Денвера.

Јокић је са Шеком и Барклијем разговарао и о популарности у његовом родном Сомбору, а у шали је рекао да му је горостасни центар био узор док је одрастао.

Друга утакмица финалне серије на програму је у ноћи између недеље и понедељка, а поново ће домаћини бити Нагетси.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво