Читај ми!

Милутинов напустио ЦСКА из Москве

Српски кошаркаш и репрезентативац Никола Милутинов није више члан ЦСКА из Москве, саопштио је руски клуб. Милутинов је у ЦСКА играо од 2020. године, а прешао је из Олимпијакоса, пре тога је играо за Партизан и Хемофарм.

Милутинов је за ЦСКА одиграо 119 утакмица, а просечно је постизао 12,2 поена, 8,6 скокова, 1,3 асистенције и 0,6 блокада по мечу. Током претходне три сезоне у московском клубу имао је велики број повреда. 

У саопштењу ЦСКА се наводи да је Милутинов најкориснији играч у историји клуба, са просечним индексом корисности 22,2.

"Тешко је рећи довиђења свим сјајним саиграчима, пријатељима и навијачима које сам упознао у Москви. Уживао сам у сваком минуту боравка и играња. Била је велика част играти за тако велики и историјски клуб. Време је да кренем даље. Желим свима све најбоље и пуно среће. Сигуран сам да ће се ЦСКА вратити на врх Европе и да ћемо се опет видети", рекао је Милутинов. 

Милутинов је са московским клубом 2021. године освојио титулу у ВТБ лиги, а ове године је проглашен за најкориснијег играча такмичења.

"Милутинов је један од три најбоља центра у Евролиги. Пре годину дана имао је прилику да оде у један од евролигашких клубова, али је одлучио да остане и да помогне екипи да поврати титулу. Нажалост, није успео, али то ни на који начин није повезано са његовом посвећеношћу. У најтежем тренутку показао је клупски патриотизам и жељу да у сваком мечу уђе на терен иако је био повређен. Немогуће је заменити играча са таквим кошаркашким квалитетима, али такав је живот", рекао је председник ЦСКА Андреј Ватутин.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво