Читај ми!

Скоти Пипен: Леброн је статистички најбољи кошаркаш икад, Џордан је био ужасан по тим

Скоти Пипен је у укључењу за "Gimme the hot sauce" шоу изјавио да је Леброн Џејмс статистички најбољи кошаркаш свих времена. А недуго потом додао је и да је Мајкл Џордан био ужасан кошаркаш по екипу, и да је био лош играч док Пипен није трејдован у Булсе.

Кошаршаш који је са Чикаго булсима освојио шест титула шампиона НБА лиге рекао је да не жели да учествује у расправи о најбољем кошаркашу свих времена, али је са скепичним ставом причао о бившем саиграчу Мајклу Џордану.

"Леброн је највећи победник. Он је сада доста старији и много га критикују. Никада није био момак који ће да узме последњи шут, није био сјајан у томе. Али, када напусти ову игру. Леброн ће статистички бити најбољи икада", рекао је Пипен. 

Некадашњи крилни кошаркаш Чикага сматра да је Џордан био лош играч пре него што тренер Фил Џексон и он дошли у Чикаго.

"Био је ужасан играч и било је ужасно играти са њим. Шутирао је лоше, ишао само један на један. Одједном смо постали тим и тек онда почели да побеђујемо, тек кад се Фил Џексон појаво, све се променило. И тада је требало мало времена, али то није било у документарцу" завршио је Пипен.

Леброн Џејмс и Мајкл Џордан кошаркаши су који се највише упоређују у денати у којој се говори о најбољем кошаркашем свих времена.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво