Читај ми!

Матео: То вам је Реал Мадрид, ветерани су нас вратили

Тренер Реал Мадрида Ћус Матео истакао је у изјави после меча да се екипа борила са повредама и притиском од почетка сезоне и да је ова победа за њих врло емотивна.

Реал је славио 98:94 у "мајсторици" плеј-офа Евролиге после повратка са 18 поена минуса.

Матео је навео да су ветерани најзаслужнији за преокрет.

"Рекао сам им да морамо да верујемо. Да се боримо. Јер, овакав преокрет се дешавао и пре. Ми смо се управо у трећој четвртини и вратили. Много је било емотивно... Узбуђени смо и сада. Вратили смо се захваљујући ветеранима који знају како се бори. Импресивно је то било, али то вам је Реал Мадрид. Борили смо се од септембра до сада са многим стварима, повредама, притиском који увек стоји на раменима људи у Реалу. Али, вечерас ћемо прво да прославимо, па ћемо о ономе кроз шта смо прошли и ономе што следи, полако и у миру да попричамо", рекао је стратег Мадриђана, па додао:

"Понекад у спорту нема логичног објашњена и срце учини немогуће. Окренули смо утакмицу која је била веома компликована. Окренули смо 0-2 у серији, када су многи дигли руке и смо пар ексера је недостајало на нашем ковчегу. Знали смо да морамо да искористимо ову прилику, имали смо много повреда и традиција је била проти нас, али играчи су свима дали још једну лекцију из поноса и пожртвовања. Морамо да будемо поносни на овај тим. Ја сам више него поносан на играче. Ова победа је била круна свог рада који смо уложили ове године. Исписали смо мали део клупске историје", истакао је Матео.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара