Читај ми!

Обрадовић: Верујем у играче, желимо да направимо тај корак према Каунасу

Кошаркаши Партизана у уторак од 20.30 играју трећи меч плеј-офа против Реала из Мадрида. Тренер Партизана Обрадовић нагласио је да верује у своје играче и поновио да гостима треба пружити топлу добродошлицу и да све протекне у спортском тону.

Црно-бели воде у четвртфиналној серији плеј-офа Евролиге са 2:0 и тријумф у трећем мечу, у Штарк aрени, донео би им историјски пласман на фајнал-фор у Каунасу.

"На нама је да дамо све од себе и да пред нашим предивним навијачима победимо и направимо тај велики корак ка Каунасу", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи треће утакмице против Реала.

"Верујем овим играчима и у све оно што раде", истакао је Обрадовић на констатацију новинара на последњем тренингу да је посебно расположен. Данте Екзум ће дефинитивно бити у тиму, а због туче у Мадриду изостаће суспендовани Кевин Пантер и Матијас Лесор.

С друге стране, неће бити Гершона Јабуселеа и Габријела Дека. Обрадовић је поново позвао навијаче да у распродатој Арени покажу право лице и направе спортски и незабораван амбијент.

"Имам повећан број позива за карте, али искрено, бавим се само тереном и својим послом. Поносни смо на подршку и поновићу оно што сам рекао после друге утакмице у Мадриду. Реалу треба пружити топлу добродошлицу и да све протекне у спортском тону, од играча до тренера, јер ће сви гледати сутакмицу", поручио је Обрадовић и подсетио да је 11 играча Реала, осим Серхија Љуља, играло у НБА лиги, што довољно говори о квалитету Мадриђана.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара