Читај ми!

Обрадовић пред дуеле са Реалом: Не потцењујемо противника, даћемо свој максимум

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред старт плеј-оф серије Евролиге са Реалом да његов тим не потцењује ривала, али да се нада да ће црно-бели у Мадриду дати свој максимум.

Обрадовић сматра да Партизан није фаворит против Мадриђана, али се нада да ће његова екипа дати све од себе да се нађе на фајнал-фору елитног такмичења.

"Ми немамо ниједан разлог да потцењујемо екипу Реала и да не кажемо да су они фаворити. Уосталом, када се погледа статистика Евролиге, сви ти тимови који су имали предност домаћег терена у великој већини случајева су се квалификовали за фајнал-фор. Али, било је и неких случајева када то није било тако. Управо ти случајеви нама дају наду да идемо да се боримо и дамо све од себе", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Алекса Аврамовић каже да црно-бели осећају подршку у Србији и очекује да његов тим против Реала одигра чвршће у одбрани.

"Идемо да дамо максимум, сигурно ћемо играти чвршћу одбрану. Почиње плеј-оф, сигурно ће бити пуштено више контакта. Знамо за шта се боримо, боримо се за фајнал-фор. То је један од снова многих играча. Знамо колико ће људи доћи да нас подржи, колико нас људи у Србији подржава и схватају да је ово један велики успех", рекао је Аврамовић.

Прва утакмица четвртфиналне серије Евролиге на програму је у уторак у 20.45 у "Визник центру" у Мадриду.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије