Читај ми!

Кошаркашки клуб ФМП раскинуо уговор са Манојловићем због недисциплине

Челници кошаркашког клуба ФМП из Железника саопштили су да су раскинули сарадњу са Николом Манојловићем због недисциплине и непрофесионализма играча.

ФМП је у кратком периоду раскинуо уговоре са тројицом кошаркаша, а у саопштењу које је клуб из Железника објавио на званичном сајту и друштвеним мрежама објашњава се да је је раскид уследио и са Манојловићем.

"КК ФМП обавештава јавност да је раскинут уговор са досадашњим првотимцем Николом Манојловићем. Уговор је раскинут као последица недисциплине и непрофесионализма Манојловића. ФМП изражава овом приликом жаљење због оваквог развоја ситуације јер је Манојловић прве минуте у регионалној кошарци добио управо у дресу "пантера" и у две сезоне забележио 20 наступа са значајном минутажом", пише на сајту клуба.

Манојловић (21) је одиграо 16 утакмица у АБА лиги и у просеку је постизао 5,5 поена по мечу на нешто више од 12 минута на терену.

Манојловић је поникао у Црвеној звезди, а у фебруару 2020. године потписао је и први професионални уговор са клубом са Малог Калемегдана.

Ишао је на позајмицу у Тамиш и Слодес, да би у ФМП био прослеђен 2021. године. Т

ФМП је сезону у АБА лиги завршио на петом месту и највероватније ће у плеј-офу играти против Цедевита Олимпије којој преостаје још једна утакмица са Црвеном звездом.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара