Читај ми!

Миленко Тепић нови потпредседник Кошаркашког савеза Србије

У Београду је одржана 4. редовна седница Скупштине Кошаркашког савеза Србије, на којој је за новог потпредседника именован Миленко Тепић, који на тој функцији наследио Ненада Крстића.

Скупштина КСС је уместо Крстића, који се повукао са функције, за потпредседника за мушку кошарку именовала Тепића. После усвајања дневног реда и записника са треће седнице Скупштине КСС, поднет је извештај о активностима КСС између седница Скупштине.

Председник КСС Предраг Даниловић обратио се делегатима Скупштине и истакао да је година која је почела јако значајна, пошто славимо велики јубилеј - 100 година кошарке у Србији и 75 година од оснивања Кошаркашког савеза.

"Обележићемо је низом манифестација и планирамо да цела 2023. буде у знаку кошарке. Припремамо бројне акције и догађаје, са којима смо већ почели и кроз које желимо да прикажемо нашу богату историју.“

“Круна ове златне године биће Свечана академија која ће бити одржана 12. децембра, на дан оснивања Кошаркашког савеза Југославије пре 75 година, у МТС дворани у Београду.“

“Желим да се захвалим председнику Александру Вучићу који много помаже КСС, Влади Републике Србије, Министарству спорта, Олимпијском комитету и свим нашим пословним партнерима на подршци у реализацији редовних и међународних програма КШ. Верујем да ћемо и у будућности оправдати њихово поверење", рекао је Даниловић.

Усвојени су Годишњи извештај Надзорног одбора КСС за 2022. годину, Годишњи завршни рачун КСС за 2022. годину, Финансијски и ревизорски извештај КСС за 2022. и Финансијски план КСС за 2023. годину.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара