Читај ми!

Олимпијакос први, Макаби надиграо Реал и обезбедио пето место

Кошаркаши Олимпијакоса савладали су Басконију са 86:78 у последњем колу Евролиге и са прве позиције иду у плеј-оф. Макаби тријумфом над Реалом, 100:96, после продужетка обезбедио место у завршници такмичења. Макаби ће бити пети јер и уколико Партизан победи Панатинаикос имаће исти скор, али тим из Тел Авива има бољи међусобни скор.

Олимпијакос је био бољи од Басконије и тако задржао прву позицију пред плеј-оф са 24 победе и 10 пораза.

Тим из Пиреја је успео да задржи прву позицију, а до тријумфа га је предводио Везенков са 23 поена и десет скокова. Папаниколау је имао учинак од 16 поена и девет скокова, док је Слукас убацио 16. У пораженој екипи Хауард је убацио 29 поена, Гиердаитис је додао 13, а Томпсон 12.

Макаби је после праве драме и продужетка надиграо Реал – 100:96, и тако обезбедио место у плеј-офу. Тим из Тел Авива има учинак од 20 победа и 14 пораза и заузима пето место. Партизан и ако савлада Панатинаикос имаће исти скор, али Макаби има бољи међусобни скор од наше екипе.

Након регуларног дела резултат је био 86:86. Макаби је био бољи у наставку и добио је продужетак са 14:10.

Најефикаснији у екипи Макабија био је Браун са 22 поена, Небо је додао 15 уз 11 скокова, Колсон је убацио 14. У екипи Реала, Јабуселе имао учинак од 25 поена, Муса је додао 20, а Дек је додао 16.

У италијанском дербију Виртус је у Болоњи савладао Олимпију из Милана са 89:84. Виртус је завршио сезону са 14 победа и 20 пораза и 14. месту на табели. Место испред заузима Олимпија са победом више.

Алба у дербију зачеља савладала Асвел са 88:71 и тако завршила такмичење у Евролиги. Домаћин је остварио 11 победу и остао је на претпоследњем месту, Асвел је са осам птријмфа прикован за дно табеле.

Олинде и Сикма су предводили Албу са по 12 поена, Тиеман је додао 11. Код Асвела, Фал је убацио 14, Де Коло је 13, а Метјуз 12.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво