Читај ми!

Ивановић: Извињавам се навијачима што не играмо Топ 8

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић је након утакмице против Фенербахчеа на конференцији за медије упутио извињење навијачима црвено-белих зато што се његова екипа није нашла међу осам најбољих тимова Евролиге.

Кошаркаши Црвене звезде савладали су након продужетка Фенербахче са 91:89 у мечу последњег кола регуларног дела сезоне Евролиге.

"Играли смо одлично у фантастичном амбијенту. Још једном, извињавам се навијачима што не играмо Топ 8, имали смо шансу, можда следећи пут. Мени је само жао играча, јер су показали да и залагањем и игром заслужују да уђу у Топ 8. Имали смо месец лоше игре, али чини ми се да нас нико није надиграо. Због тога кажем, да смо ушли у Топ 8, мислим да бисмо имали реалне шансе у плеј-офу", рекао је Ивановић.

Црвена звезда уписала је пети узастопни и последњи тријумф у овогодишњем издању Евролиге, а највероватније заузеће 10. позицију.

"Добро је завршити са победом. Добили смо још утакмица на једну лопту, не само ову. Надам се да ће и у утакмицама које нам остају до краја бити још лопти које ће да одлуче, то је искуство за нас. Није нам важна победа због табеле, али ми сваку утакмицу хоћемо да победимо и да будемо бољи. Ово би требало да нам буде искуство. Сад имамо више времена за индивидуални рад, тимски рад, да повратимо одређене играче", навео је тренер Звезде.

Црвено-бели су завршили такмичење у Евролиги са 17 победа и истим бројем пораза, што представља историјску сезону за њих јер су први пут уписали 17 тријумфа у једној евролигашкој сезони.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво