Црно-бели славили у дуелу легенди Партизана и Реала

Пред дуел кошаркаша Партизана и Реала у Евролиги одигран је сусрет легенди два клуба, а победу су славили црно-бели 65:64.

Увертира за вечерашњи спектакл и утакмицу 32. кола Евролиге између Партизана и Реала увеличао је и сусрет легенди два некадашња шампиона Европе.

У ревијалној утакмици, која је показала да многи великани нису заборавили да убацују лопту у кош, легенде Партизана извојевале су победу од 65:64.

Гости су боље отворили меч, али су црно-бели до полувремена дошли до изједначења. Реал је имао предност пред последњу деоницу, али је домаћи тим дошао на крају до минималне победе.

Утакмица је одиграна у четири четвртине по седам минута.

Гледаоци у Штарк арени могли су да виде многобројна велика имена из славне историје две клуба, а Новица Величковић и Никола Лончар одиграли су по једно полувремене за оба клуба.

Најефикаснији играч на мечу био је Александар Рашић са 20 поена, док је са друге стране Фелипе Рејес постигао 15.

У тиму Партизана играли су Небојша Зоркић, Мишко Марић, Дејан Томашевић, Саша Павловић, Славко Вранеш, Предраг Шупут, Миленко Тепић, Ратко Варда, Бранко Синђелић, Веса Петровић, Новица Величковић, Александар Рашић и Вуле Авдаловић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво