Обрадовић: Барселона је заслужила победу, квалитетнији су тим

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да је Барселона заслужено победила његов тим у мечу 31. кола Евролиге.

Кошаркаши Барселоне савладали су Партизан у Београду 89:80 у мечу 31. кола Евролиге.

"Тим се борио и желео много тога да уради. Јасно је да су они шутирали фантастично, и за два и за три поена. Проблем је био у првој четвртини, када су они погађали тројке из транзиције. Немам замерке на мој тим због овог ритма и тима који има амбиције да игра фајнал-фор ове сезоне", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Тренер Партизана је истакао да Барселона има сјајан тим ове сезоне, а да црно-бели нису добро отворили друго полувреме меча. 

"У трећој четвртини нисмо добро отворили утакмицу, нисмо имали добро реализоване шутеве, они су то кажњавали. Они су квалитетан тим. Пробали су да користе предности у односу на нас. Примали смо лаке поене из транзиције. У последњој четвртини је проблем са мис-мечом, када ниси у бонусу користиш паметан фаул. Радићемо на томе", навео је Обрадовић.

Барселона у наредном колу дочекује екипу Албе из Берлина, а Партизан игра против Реал Мадрида у Бограду.

"Против Реала ће бити лакше, имаћемо дан више за одмор и тренинг. Пробао сам да расподелим минутажу. Једини кошаркаш, који је играо 30 минута је Матијас Лесор и Зек Ледеј, који је на четворци најбитнији играч", истакао је Обрадовић.

На мечу између Партизана и Барселоне у "Штарк арени" постављен је нови рекорд сезоне по посети - 20.041 гледалац на трибинама.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара