Лесор: Сада схватам своју улогу и одговорност према тиму

Центар Партизана Матијас Лесор изјавио је за клупску телевизију да је срећан што је добио прилику да ради са Жељком Обрадовићем и да се тако покаже у Евролиги.

Француски центар током ове сезоне у Евролиги просечно постиже 12 поена и остварује седам скокова, једну блокаду и једну украдену лопту.

"Не могу да кажем да сам очекивао нешто овако. Дошао сам овде да имам нови изазов у Еврокупу. Када сам овде потписао, циљ ми је био да помогнем тиму да се врати у Евролигу, било кроз Еврокуп или АБА лигу. Нисмо успели у томе, али смо се ипак вратили у Евролигу. Срећан сам што сам део овог тима и што сам добио прилику да играм за овог тренера и пред овим навијачима, макар у Еврокупу", истакао је Лесор.

Додаје да је сазрео као играч и да због тога боље функционише са саиграчима.

"То је најбоља ствар коју сам могао да пожелим. Осећам сам се као да никада у Евролиги нисам добио приику да се покажем. Увек сам имао мању минутажу или нешто слично. Сада има прилику, а такође сам и зрелији играч. Схватам своју улогу и одговорност према тиму", изјавио је француски центар, уз осврт да је рад са Обрадовићем могао само да пожели.

Он каже да је Обрадовић можда најбољи тренер икад у Европи.

"Он се вратио овде, прихватио нови изазов, нови притисак на себе. Освојио је девет Евролига, нема потребе да се било коме више доказује. Наравно да би људи у Србији полудели када би освојио и десету", закључио је Лесор.

петак, 09. јун 2023.
21° C

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут