Несвакидашњи погодак Голден стејта против Даласа или судијска грешка

Кошаркаши Голден стејта надиграли су Далас са 127:125 на гостовању у синоћној НБА утакмици, а меч је обележио несвакицашњи и врло збуњујуч догађај у трећој четвртини када је цео тим Даласа отишао на другу страну терена од свог коша а „ратници“ извели лопту из аута и без проблема постигли кош. Сви су били затечени необичном сценом а власник Даласа Марк Кјубан је после меча рекао да су заправо судије начиниле грешку која је скупо коштала његов тим.

Необичну реакцију свог тима и догађај на терену објаснио је власник Даласа Марк Кјубан истакавши да се ради о необичној одлуци судија која је произвела забуну у његовом тиму и пружила несвакидашњу шансу супарницима.

„За оне који се питају око акције на 1:54 минута до краја треће четвртине, хајде да вам објасним шта се догодило. Судије су досудиле лопту за Далас. Званични спикер је такође то саопштио. Онда су екипе отишле на тајм-аут, током којег су судије промениле одлуку и никад нам нису то рекле. Када су видели да се постављамо као да је наша лопта, само су дали лопту Вориорсима. Никад нам ни реч нису рекле. Голден Стејт је добио лаки кош и поене“, рекао је Кјубан.

Далас се званично жалио на суђење али су мале шансе да ће се резултатски било шта изменити а Марк Кјубан је истакао да је ово можда и највећа и најчуднија судијска грешка у историји лиге.

„Лудо је то да је та ситуација битна у утакмици на два поена ралике. Ово је најлошије суђење и највећа грешка, вероватно у историји НБА лиге. Све што је требало да ураде је да нам кажу, а нису нам рекли. Само двојица судија била су на тој страни терена, а ми смо имали двојицу наших играча на половини. Преостали судија је очигледно мислио такође да је наша лопта“, рекао је Кјубан за тамошње медије.

четвртак, 01. јун 2023.
17° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено