Звезда није одустала од ТОП 8, дочекује Басконију у "Пиониру"

Кошаркаши Црвене звезде у оквиру 30. кола Евролиге од 19 часова дочекују екипу Басконије у дворани "Александар Николић". Ток меча из часа у час можете пратити на нашем порталу.

Кошаркаши Црвене звезде победом над Студентским центром 90:70 у 22. колу Аба лиге прекинули су негативан низ од три везана пораза, од Партизана у регионалном такмичењу и Панатинаикоса и Барселоне у Евролиги. 

Звезди су шансе за пласман у плеј-оф најјачег европског клупског такмичења након поменута два пораза доведене до теоретских размера. Изабраници Душка Ивановића морају да добију све мечеве до краја.

Поред тешког распореда који их очекује, црвено-бели имају проблема са повредама три јако битна играча у ротацији. Бранко Лазић, дефинитивно неће играти, док су Немања Недовић и Огњен Добрић под знаком питања.

Поред проблема које имају тренер црвено-белих Душко Ивановић истакао је да Црвена звезда није одустала од борбе за плеј-оф Евролиге.

"Не гледам друге, него нас, док год будемо имали шансе, иако су мале, мале, мале, покушаћемо све да урадимо да буду велике. Да бисмо добили Басконију, морамо да играмо пре свега одбрану, не напад. У нападу ћемо некако наћи решење, али ако немамо одбрану, биће нам јако тешко", закључио је Ивановић.

Црвена звезда је 14. на табели Евролиге са 12 победа и 17 пораза, док је Басконија осма са скором 15 победа и 14 пораза.

Утакмицу између Звезде и Басконије која почиње у 19 часова из часа у час можете пратити на нашем порталу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво