Обрадовић: Сада треба да имамо добру концентрацију и да се што боље уиграмо

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да његова екипа пред најбитније утакмице у сезони мора да има добру концентрацију и што бољу уиграност.

Кошаркаши Партизана у наредних 10 дана играју четири важне утакмице. Очекује их прво меч са Олимпијакосом у петак, потом два дана касније утакмица са Цедевита Олимпијом и наредне недеље дуели са Реалом и Барселоном.

"Свака утакмица до краја АБА лиге је много важна, поготово у том распореду. Знамо да Олимпија може да одигра на изузетно добром нивоу. Њима играње против Партизана представља додатни мотив. Нема сумње да ми играмо добро против њих.”

”Играмо без Лесора, тако је одлучено. Нема ту шта много да се прича. Одлуку је донео човек који је компетентан за то. На нама је да те три утакмице, без играча који је, и те како, битан за нашу игру одиграмо најбоље што можемо", истакао је Обрадовић за клупску телевизију.

Осврнуо се трофејни тренер и на утакмице у Евролиги.

"Ми играмо против тимова који су испред нас. Олимпијакос, Барселона, Реал и Монако, плус Панатинаикос који је велики клуб. Не мислим да ће и Панатинаикос бити нешто лакши.”

”Ситуација у којој се налазимо у АБА лиги, без битног играча три утакмице. Имамо гостовања Задар и Будућност. То позива на максималан опрез, без обзира што смо одиграли у последње време доста добрих утакмица. Сви аларми треба да се упале. Сада треба да имамо добру концентрацију и да се што боље уиграмо. Ово мало што можемо да радимо на тренингу, да искористимо да се што боље играмо", закључио је Обрадовић.

четвртак, 01. јун 2023.
18° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено