Ивановић: Играмо против одличне екипе, морамо да их зауставимо

Ситуација је слична као и пред наш први сусрет у Подгорици, али мали размак између две утакмице не видим као највећи проблем, већ чињеницу да играмо против једне одличне екипе, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић уочи меча против Студентског центра у 22. колу АБА лиге.

Звезда дочекује подгорички клуб у недељу од 19 сати. Тренер црвено-белих је истакао да је екипа у Барселони показала да има квалитет, а о недељном ривалу је рекао да игра модерну и брзу кошарку.

"Рекао сам и приликом најаве прве утакмице да имају одличан одабир играча, одлично су тренирани и вођени. Играју модерну, брзу кошарку са много транзиције и контранапада, ту морамо да их зауставимо јер су резултатима показали да имају квалитет“ рекао је тренер црвено-белих за клупски сајт.

Звездин центар Огњен Кузмић истакао је да је ривал показао квалитет неким победама у АБА лиги.

"Играће без притиска, све остало знамо, играју брзо и на нама је да чврстом игром добијемо утакмицу. Позивам публику да дође и пружи нам подршку, нећемо бити комплетни, много нам недостају неки играчи, али и утакмицом у Барселони показали смо да имамо квалитет и да комплетни, уз период који нам предстоји за тренинге и добар рад можемо до наших циљева. Идемо ипак утакмицу по утакмицу“ рекао је Кузмић.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво