Звезда против пољуљане Барселоне вреба реванш за болан пораз

Кошаркаши Црвене звезде од 20:30 часова гостују Барселони у мечу 29. кола Евролиге.

Звезда против пољуљане Барселоне вреба реванш за болан пораз Звезда против пољуљане Барселоне вреба реванш за болан пораз

Душко Ивановић има борбени став по питању шанси Црвене звезде за топ 8. Плеј-оф се чини ненадмашно, али црногорски стручњак истиче да ће се ова екипа борити, док год постоји математичка шанса.

Ток сезоне би можда био другачији да је Барселона пала у Београду и да тројка Николе Миротића за продужетак није призната због претходног гажења аут-линије. "Црвено-бели" су били у пуном налету када су Каталонци славили у Београду и сјајна игра у поразу сматрана је добрим показатељем и темељем самопоуздања сваког играча.

Од тада је прошло много, Кампацо је заиграо у Евролиги, освојио се Куп, али је кренула огромна криза. Звезда је упла у велике проблеме са игром у последњој деоници. Пад вере у победу је евидентан.

Ни Барселони није бајно. У борби против сигурних плеј-оф учесника и одмеравању снага поклекли су на гостовањима Олимпијакосу и Барселони. Тим Шарунаса Јасикевичијуса је четврти на табели са 18-10 и против Београђана гледају да се изједначе са Монаком на трећем месту.

Меч Барселона-Црвена звезда игра се од 20:30 часова, а ток утакмице можете да пратите на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво