Атаман: Морамо да победимо Реал и са самопоуздањем уђемо у најважнији меч са Партизаном

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман истиче да турски клуб није одустао од плеј-офа Евролиге и да очекује победе у наредним мечевима против Реала и Партизана у најквалитетнијем европском клупском такмичењу.

Ефес ће у уторак од 18.30 часова дочекати Реал Мадрид у заосталом мечу 24. кола Евролиге. Актуелни европски шампион ће два дана касније играти са Партизаном у Истанбулу у оквиру 29. кола Евролиге.

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман наглашава да турски клуб није одустао од плеј-офа Евролиге и каже да очекује победе у наредним мечевима против Реала и Партизана.

"Не одговара нам што ћемо ове недеље играти заостали меч против Реала и то уочи најважније утакмице са Партизаном", рекао је Атаман, пренео је званични сајт турског клуба.

Атаман је навео да да су Василије Мицић и Шејн Ларкин у потпуности спремни за наредне дуеле у Евролиги, али и да Родриг Бобуа највероватније неће играти против Реала.

"Ово је важна недеља. Ништа још није изгубљено, имамо још пет мечева код куће. Зато морамо да победимо Реал и онда да са великим самопоуздањем уђемо у најважнији меч са Партизаном", рекао је Атаман.

Ефес је у последња два евролигашка меча поражен од Црвене звезде и Макабија и тренутно има 13 победа и 14 пораза. Реал је други на табели са скором 19-8, док је Партизан забележио 15 победа и 13 пораза.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво