Читај ми!

Кампацо најкориснији играч АБА лиге у јануару

Кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо проглашен је за најкориснијег играча (МВП) АБА лиге у јануару, објављено је на званичном сајту регионалне лиге.

Аргентинац је просечно бележио 14 поена, седам асистенција, три скока и три украдене лопте током пет утакмица.

"Трудим се да сваку утакмицу одиграм што боље. Трудим се да напорно радим сваки дан, па сам спреман када дође викенд. Саиграчи и главни тренери ми много помажу у адаптацији, тако да ми много олакшавају посао на свакој утакмици, сваком тренингу, свакодневном", изјавио је Кампацо за сајт лиге.

Аргентинац због казне Евролиге не игра за Звезду у елитном такмичењу, али је своје квалитете исказао у регионалној лиги.

"Веома је тешко победити посебно на гостовању у лиги. Има доста јаких тимова, који играју и у Евролиги и Еврокупу, са доста талентованих играча. Постоје тимови са неколико сјајних стрелаца и који су навикли да се боре. Има много тимова који су одлични у одбрани и то ми се свиђа. Лига је заиста такмичарска и можете да напредујете после сваке следеће утакмице. Волим да играм у овој лиги, заиста уживам и учим кроз процес", рекао је Кампацо.

Црвене звезда је тренутно друга на табели регионалне лиге са 15 победа и једним поразом.

среда, 22. март 2023.
19° C

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују