Читај ми!

Ивановић: Партизан је одиграо боље, стрпљење је било кључно

Партизан је био стрпљив, ми нисмо и то је решило питање победника, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић након утакмице са Партизаном.

Кошаркаши Партизана победили су у дербију екипу Црвене звезде 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) у утакмици 21. кола Евролиге.

"Партизан је одиграо боље од нас. Кључ меча је било стрпљење. Велика разлика између освојених и изгубљених лопти је последица стрпљења. Желели смо брзо да добијемо утакмицу, али то тако не иде. Рекао сам играчима да мирно спавају, па ћемо у следећем мечу видети шта ће бити", рекао је тренер Звезде на конференцији за медије.

Једно од питања било је у вези са Немањом Недовићем.

"Зашто сам често изводио из игре Недовића? Па сви тренери су мало луди, а сви могу да буду тренери. Немам заиста замерки, понављам, рекао сам момцима да мирно спавају. Што би рекао велики звездаш Матија Бећковић, ћераћемо се још. Суђење нећу да коментаришем", изјавио је Ивановић.

Осврнуо се тренер "црвено-белих" и на амбијент у хали.

"Честитам навијачима, атмосфера је била феноменална. Да ли сам видео транспарент на трибинама где су били навијачи Партизана? Заиста нисам. Послали смо лепу слику у Европу, окрећемо се обавезама које следе", закључио је Ивановић.

среда, 29. март 2023.
8° C

Коментари

PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века