Читај ми!

Ивановић: За нас је ово само још једна утакмица са Партизаном

Тренере кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић дан пре утакмице са Партизаном у Евролиги каже да ће меч бити потпуно другачији од претходног јер ће Звезда бити другачији, као и Партизан.

Кошаркаши Црвене звезде сутра гостују Партизану у оквиру 12. кола Евролиге. Биће то први евролигашки сусрет две београдске екипе.

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић истиче да сваком играчу треба да буде задовољство да игра пред великим бројем људи, али да ће меч са Партизаном бити као и сваки други.

"За нас је ово само још једна утакмица са Партизаном, нормално да ће оба тима извући неке поуке из прве утакмице, ко ће се боље снаћи, видећемо. Рекао сам и пре прве утакмице да Партизан има изванредан напад, што су и доказали касније у утакмицама против Валенсије и Будућности. Ако не играш добру одбрану, имају играче који играју добро један на један и трче добро", изјавио је тренер црвено-белих за званични сајт клуба.

Кошаркаш Звезде Лука Вилдоза истакао је да његова екипа мора да буде спремна да одради посао.

"Имамо иста очекивања, они ће сигурно променити нешто. Биће узбудљиво играти ту утакмицу по први пут у Евролиги. Ништа другачију атмосферу не очекујем ни на овој утакмици у односу на прошлу у којој смо ми били домаћини, биће то добра утакмица. Играо сам неке дербије када сам био млад, сада сам овде, уживам и знам да ће бити сјајно", закључио је бек Црвене звезде.

петак, 31. март 2023.
16° C

Коментари

Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно
PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета