Читај ми!

Аутор документарца о Николи Јокићу: Долазим у Србију кад Јокић освоји медаљу са репрезентацијом

Један од аутора документарног филма "100 невидљивих нити", посвећеног Николи Јокићу и Србији, био је гост Јутарњег програма РТС-а у и говорио је о утисцима о Србији.

Аутор филма није крио одушевљење због позитивних утисака и нада се да ће доћи поново у Србију када Јокић освоји злато са репрезентацијом Србије.

"Било је то невероватно путовање за мене и моју екипу, превазишло је сва очекивања која смо имали.  Дошли смо да научимо више о историји кошарке у Југославији и о томе како они доживљавају Денвер нагетсе. Одушевила ме је гостољубивост Срба. Људи су хтели да причају са нама, поделе искуства, мисли и ставове, то нам се свидело", изјавио је један од аутора филма.

"Имао сам срећу да се нађем са неким сјајним људима из Кошаркашког савеза Србије, који су ми дали увид у историју кошарке и упознали ме са именима српске кошарке. Срео сам и неке људе из Црвене звезде, неке бивше тренере Николе Јокића, било је то сјајно искуство", закључио је Адам Марес.

"Све што смо доживели на путовању било је лудо. Ми смо спавали само четири сата у просеку током ноћи, јер и када смо планирали да одемо раније на спавање, причали бисмо са људима који би нас својим занимљивим причама остављали буднима до јутра", рекао је Американац.   

уторак, 21. март 2023.
18° C

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују