Читај ми!

Радоњић: Тешко је наћи речи, извињење Партизану

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић извинио се кошаркашима Партизана због понашања навијача црвено-белих на петој утакмици финалне серије АБА лиге, као и због непристојног геста Николе Калинића на крају меча према Урошу Трифуновићу.

Тим са Малог Калемегдана славио је са 80:77 и тријумфовао са 3:2 у серији, за шесту титулу у регионалном такмичењу, али је меч у хали "Александар Николић" одигран у сенци два прекида која су трајала око сат и по.

"Упутио бих извињење кошаркашком клубу Партизан због понашања наших навијача. Такође, извињавам се због потеза мог играча Калинића, исто као што сам осудио и потез Трифуновића у прошлом мечу. Настављамо да радимо, да испуњавамо обавезе које долазе и сматрам да није баш лако после свега овога наћи неке речи. Сјајну сезону направили смо сада изванредном са два трофеја, јако сам због тога срећан", изјавио је Радоњић.

На питање шта би требало да се уради да се ситуације попут константних прекида утакмица више не дешавају, тренер шампиона регионалног такмичења није имао конкретан одговор.

"Могу само да кажем да би требало да се уради нешто да ствари буду другачије. Сличне ствари смо гледали на свим утакмицама. Није битно ко је први почео, ко је више направио. Играо сам у оваквим условима и кад није била оваква лига", рекао је Радоњић.

Тренер Црвене звезде анализирао је комплетну сезону и похвалио напоре своје екипе.

"Срећа није сигурно одлучила вечерас. Тешко је сада анализирати. Многе ствари су утицале на сам меч. Утакмица је била добра, колико може да буде због прекида. Успели смо у последњој четвртини да држимо позицију која нам је омогућавала да будемо у игри. На крају смо успели да будемо бољи и дођемо до треће победе у серији. Велики труд и рад на крају нам се вратио. Није нимало лака сезона била, са оволико повреда све издржати. Успели смо да будемо довољно јаки, да остваримо тај први циљ, да будемо први у АБА лиги, у регуларном делу. То је на крају било пресудно", закључио је Радоњић.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво