Читај ми!

Упркос раној елиминацији, Јокић жели нови уговор са Денвером, највећи у историји НБА

Српски кошаркаш Никола Јокић планира да потпише продужетак сарадње са Денвер нагетсима, преносе медији у САД. Уколико потпише екстензију са тимом из Колорада, Јокић ће имати највреднији уговор у историји НБА лиге.

Денвеер нагетси су овосезонско издање НБА лиге завршили већ у првој рунди плеј-офа Западне конференције.

Денвер је у првој рунди у пет утакмица избацила екипа Голден Стејта, која важи за фаворита за освајање читаве лиге.

Упркос раној елиминацији и не баш најбољој подршци саиграча на терену, очекује се да Никола Јокић ускоро потише продужетак сарадње са Денвером.

Како преноси Сем Амик из Атлетика, Јокић верује у пројекат Денвера и читаву организацију, те ће врло радо прихватити нови, "супермакс" уговор.

Јокић и Денвер требало би да уговоре петогодишњу сарадњу тешку 254 милиона долара, чиме би Јокић постао најплаћенији кошаркаш у историји лиге. 

"Мислим да, када и ако буде уговор на столу, да ћу га потписати. Наравно да ћу га потписати, јер ми се заиста свиђа ова организација и свиђају људи који раде у Денверу", изјавио је Јокић на питање о новом уговору.

"Видимо да се у лиги формирају супертимови, али да они немају превише успеха. Мислим да ми имамо талента, имамо играче, имамо делове слагалице и да је само питање да ли ћемо да радимо и напредујемо заједно", додао је Јокић. 

Денверу су очигледно поново недостајали Мари и Портер јуниор, како би био конкурентнији на Западу, а остаје да се види хоће ли организација екипе из Колорада до нове сезоне додатно појачати тим.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво