Читај ми!

Јокић за РТС: Надам се да ћу још дуго овако играти

Никола Јокић и Денвер Нагетси остварили су значајну победу против екипе Оклахоме уз још једну изванредну игру српског репрезентативца који је са 27 поена допринео победи и резултату од 119 према 101. После утакмице Александар Зигић је разговарао са Николом Јокићем и његовим тренером Мајклом Мелоуном.

Никола је и у овом мечу имао двоструки двоцифрен учинак иако је паузирао последњу четвртину и говорио је о току меча и о све већем броју коментара да је баш он водећи кандидат за најбољег играча лиге.

"Почели смо мало лоше и све је ишло некако мало споро. А у другој четвртини смо са минус 7 дошли у плус седам или тако нешто. Онда су нас пробудили у трећој смо четвртини отишли до двадесет и више поена предности и рутински привели утакмицу крају. А што се тиче мене, ја само покушавам да добијемо што више утакмица. За сада играм добро и надам се да ће да потраје колико год дуго може." рекао је Јокић.

Тренер Денвера Мајкл Мелоун говорио је и о актуелној политичкој ситуацији, истакао је да се нада да у среду неће бити луд дан у Колораду и у земљи и да се нада да ће доћи до мирне смене на власти. 

Рекао је својим играчима да дођу, тестирају се и потом иду кући а да се не задржавају на улицама, јер сви знамо да може бити неког лудила широм земље. Закљулио је да се сви надају да ће сви безбедно дочекати почетак новог председничког мандата.

Нагетси сада крећу на деветодневну турнеју са пет тешких гостовања, прво је код Феникс Санса у петак, а у понедељак играју против екипе Луке Дончића Далас маверикса.
 

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво