Читај ми!

Паклени ритам за Звезду се наставља, вечерас у Београду против моћног Ефеса

Екипа Црвене звезде, представник Србије и региона у Евролиги, вечерас од 19 сати дочекује тим Ефеса у оквиру 11. кола најјачег кошаркашког такмичњења у Европи.

Меч се игра у хали "Александар Николић", поново без присутва публике услед ограничења због пандемије ковида-19.

Тренер Звезде Саша Обрадовић рекао је у најави меча да његова екипа мора да покуша да наметне свој ритам и да нападне.

"Долази нам једна од најбољих екипа у Евролиги, прављена за највише циљеве и домете. Чак и са проблемима о којима се говори, то је изузетно респектабилан састав који има огроман квалитет на свим позицијама. Наш циљ је да покушамо да наметнемо наш ритам, играмо нашу игру и покушамо да их нападнемо", рекао је Обрадовић.

Звезда у Евролиги тренутно има скор 4-6, док је Ефес одиграо меч мање и има учинак од 5-4.

Првотимац црвено-белих Дејан Давидовац имао је важну улогу у неколико претходних тешких утакмица, а слично искушење очекује и вечерас.

"Очекује нас тешка утакмица и екипа која није претрпела велике измене у односу на прошлу сезону у којој су доминирали. Ове године нису стартовали према плану, имају већ четири пораза, али зна се шта им је циљ, шта могу и какав квалитет поседују. Имају неколико повређених играча, али и без њих то је врло јака екипа коју предводи Шејн Ларкин. Моерман, Симон, Андерсон... Не знате одакле прети већа опасност", рекао је Давидовац.

Тренер Обрадовић за овај меч неће моћи да рачуна на Боришу Симанића и Алексу Раданова којин су у Финској са репрезентацијом, а наступ Ленгстона Хола је и даље упитан због повреде коју је задобио у понедељак на ”вечитом дербију”.

Текстуални пренос меча можете пратити на нашем сајту.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво