Јокић на крају сезоне: Били смо нико и ништа, а дошли до финала Запада

Након петог меча финала Запада против Лејкерса, који је означио и крај феноменалне сезоне Денвера, прва звезда Нагетса Никола Јокић рекао је да је поносан са свој тим због свега што су урадили и што су од ситуације где су били нико (у НБА лиги), постали неко, односно учесници конференцијског финала.

То је био последњи део у разговору који је Никола водио са представницима америчких медија након пораза од Лејкерса у петом мечу финала Запада - 117:107.

Упитан колико је његов тим поносан што је са дба дошао до финала, и што у свом саставу има пуно момака који су драфтовани као каснији пикови и у каснијим рундама драфта, или остали недрафтовани, Никола је одговорио:

"Можда због тога и нисмо одустајали. Нисмо одустали ни против Јуте, ни против Клиперса. Зато што смо ми нико (и ништа). Ми смо неко ко је пуно радио да буде овде. Неки од нас играју своју тек прву или другу сезону. А када играте у финалу Запада то је веома велика ствар", јасан је и искрен био Јокић.

Он је нагласио да је одлика тима била и да ће бити у наредним годинама иста - играј и не одустај.

Потом је Јокић похвалио свог саиграча Џамала Марија.

"Он је невероватан. Био је наш лидер у овом плеј-офу. Он је борац, такмичар, фантастичан шутер. Играо је сјајно", рекао је између осталог Никола пред одлазак на заслужени одмор.

недеља, 02. април 2023.
7° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно