Мајами повео у дуелу са Милвокијем

Кошаркаши Мајамија надиграли су Милвоки са 115:104 у првој утакмици друге рунде плеј-офа Источне конференције и повели са 1:0 у серији. Хит је предводио сјајни Џими Батлер, који је постигао плеј-оф рекорд каријере са 40 поена.

Иако су кошаркаши Милвокија добро ушли у меч и у једном тренутку чак имали двоцифрену предност, тим Мајамија је успео да начини преокрет и дође до прве победе у полуфиналној серији.

Џими Батлер је одличном игром, посебно у другом полувремену, предводио тим победника а кључну улогу имао је у финишу меча када је осигурао предност својој екипи.

Батлер је меч завршио са рекордних 40 постигнутих поена уз 4 скока и 2 асистенције, а одлично га је пратио Горан Драгић са 27 поена, 6 скокова и 5 асистенција, док је Бем Адебајо имао 12 поена, 17 скокова и 6 асистенција.

У пораженом тиму Милвокија најефикаснији су били Крис Мидлтон са 28 поена и Брук Лопез са 24 постигнута поена, а Јанис Адетокумбо је имао ”само” 18 поена уз 10 скокова и 9 асистенција, али и лоше издање у последњој деоници сусрета.

Наредна утакмица је на програму у ноћи између среде и четвртка око 00.30 по нашем рачунању времена.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије