Незаустављиви Јанис одвео Баксе у полуфинале Истока

Кошаркаши Милвокија савладали су Орландо са 118:104 и укупним резултатом 4:1 пласирали се у полуфинале Источне конференције НБА лиге. Јанис Адетокумбо одиграо још један фантастичан меч са 28 поена и 17 скокова. Милвоки ће у наредној рунди играти против Мајамија.

После неколико дана паузе због штрајка НБА играча, настављено је такмичење у Дизниворлду. Милвоки је у четвртом мечу четвртфинала Истока савладао екипу Орланда са и обезбедио пласман у полуфинале.

Јанис Адетокумбо још једном је предводио свој тим до тријумфа и показао зашто је један од главних кандидата за МВП признање.

Грк је меч завршио са 28 поена и 17 скокова, а велику помоћ имао је у Крису Мидлтону (21 поен, 10 скокова, 7 асистенција) и Бруку Лопесу (16 поена).

У тиму Орланда истакао се црногорски репрезентативац Никола Вучевић са 22 поена и 15 скокова, али није имао подршку саиграча, па се тим Меџика опрашта од овогодишњег плеј-оф који се игра у њиховом дворишту.

Милвоку ће се за финала Истока борити са екипом Мајамија, која је "почистила" Индијану са 4:0 у победама, док се у другом полуфиналу састају Торонто и Бостон.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије