Богдановић и Бјелица немоћни против Лејкерса

Кошаркаши Сакраменто кингса доживели су нови пораз, овога пута од Лос Анђелес лејкерса, резултатом 129:113. "Краљеви" су наставили са лошом формом у дуелу у којем се српски репрезентативци нису претерано истакли.

Немања Бјелица је меч завршио са девет поена и по три скока и асистенције, док је Богдан Богдановић имао поен мање, уз две ухваћене лопте и једно успешно додавање.

Обојица су из игре шутирала 3-8, Бјелица је све поене постигао тројкама, док је Богдан у том сегменту имао само један погодак из шест покушаја.

Најефикаснији у редовима Сакрамента били су Деарон Фокс са 24, односно Бади Хилд са 22 поена.

"Језерџије" су сав посао решиле већ у првој четвртини коју су добиле са убедљивих 44:22, па је остатак меча био одрађивање посла. То им је добро дошло да се барем делимично опораве од трагичне смрти Кобија Брајанта и пораза од Портланда у Стејплс центру.

Леброн Џејмс није имао добро шутерско вече (6-15 из игре, 1-4 за три), али је завршио са трипл-даблом (15 поена, 10 скокова, 11 асистенција), док је најефикаснији опет био Ентони Дејвис са 21 поеном.

Лејкерси су остали први на Западу са 37 победа и 11 пораза, док је сакраменто на 13. позицији са скором 18-31.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије