Богдановић о одласку: Ко је шта писао?

Кошаркаш Сакрамента Богдан Богдановић демантовао је писање америчких новинара да је нездовољан својим статусом у Кингсима. Амерички медији претходних дана извештавали су како је српски бек незадовољан што у Кингсима нема улогу стартера и да због тога жели да затражи трејд из екипе.

Сакраменто кингси су протекле ноћи доживели и трећи пораз у новој сезони, пошто су убедљиво поражени од Јуте са 113:81, а Богран Богдановић је демантовао нагађања да ће напустити клуб.

"Срећан сам што играм у НБА и што сам део тима. Веома сам срећан да радим све што могу. Не знам шта је писано. Ко је рекао било шта? Најискреније, покушавам да не користим телефон и да не пратим медије на дан утакмице. Покушавам да будем концентрисан само на меч. Кажу да нисам срећан, а ја питам да ли човек који није срећан игра овако?", рекао је Богдановић.

"Краљевима" никако да крене ове сезоне, а резултатску кризу додатно им је продубила Јута наневши им убедљив пораз. 

Богдан Богдановић је у том мечу убацио 10 поена уз два скока и две асистенције, док је Немања Бјелица забележио седам поена, уз три скока и једно успешно додавање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије