Тринкијери: Не смемо овако да губимо...

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери био је незадовољан после пораза своје екипе од Цедевита Олимпије у четвртом колу АБА лиге.

Партизан је у Љубљани доживео други пораз у сезони (други у АБА лиги), а италијански тренер био је видно незадовољан после меча.

"Честитиам Олимпији, заслужено су победили. Били су бољи у свим сегментима. Слика наше утакмице била је последња четвртина коју смо изгубили 27:12, а нисмо ушли у бонус. Све друго није важно. Знао сам да у овако тешком периоду може да дође до пораза, али није прихватљиво да изгубиш утакмицу, а не уђеш у бонус", рекао је Тринкијери после меча.

Партизан је забележио други пораз у регионалном такмичењу, а екипу већ у среду очекује меч петог кола Еврокупа у Лиможу.

"Нисмо били довољно фокусирани на наш посао вечерас. Сваки аспект игре био је проблем. Нисмо имали довољно енергије, ни оружја, ни концентрације да играмо. Нисмо били ментално присутни", рекао је тренер Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије