Фенер тријумфовао у Москви после продужетка

Кошаркаши Фенербахчеа савладали су у Москви екипу ЦСКА са 95:93, после продужетка. У кошаркашком спектаклу истакао се Јан Весели са 31 постигнутим поеном, Мели постигао кош уз звук сирене за крај продужетка.

Екипа Жељка Обрадовића, као и прошле године, тријумфовала је против ЦСКА у Москви после продужетка и забележила пету победу у Евролиги, док су "армејци" остали на шест победа.

Фенербахче је одлично почео утакмицу и после прве деонице водио са 27:16. Ипак, ЦСКА се "буди" већ у другој деоници и хвата резултатски прикључак, па на полувреме одлази са само пет поена минуса (46:41).

"Армејци" су брзо стигли до предности, али је Фенер у финишу меча одиграо "паметније" и држао вођство до саме завршнице. Родригез погађа тројку уз фаул, па после једног погођеног бацања на  другој страни, отишло се у продужетак.

Неизвесну борбу решио је Николо Мели, поготком уз звук сирене и донео шампиону Европе велико славље.

Јан Весели завршио је меч са 31 поеном, док су га пратили Бред Вонамејкер са 13 и меч-винер Мели са 11 поена.

У екипи ЦСКА најефикаснији је био Родригез са 20, Де Коло је додао 18, док су Хајнс и Хигинс постигли по 17.

У преостала два меча дана Барселона је савладала Валенсију (89:71), док је екипа Арманија била боља од Бросе Баскетса резултатом 71:62.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије