Паспаљ се опоравља, кренуо ка Београду

Жарко Паспаљ се опоравља након можданог удара који је доживео док је био у САД. Прослављени кошаркаш је на путу за Београд, сазнаје "Кош магазин".

Портал "Кош магазин" и новинар Владимир Станковић, преносе, позивајући се на Влада Дивца и Етореа Месину, да се Паспаљ осећа боље и да је на путу за Београд.

"Паља је сада ОК, свестан, комуникативан, мало теже прича али најгоре је прошло", написао је Владе Дивац у поруци.

Грег Попович није јавно желео да говори о Паспаљевој болести, поручио је Еторе Месина, његов асистент у Сан Антонију.

"Сви смо били веома забринути, Жарко је особа коју сви воле и поштују. Грег је учинио све што је било у његовој моћи да помогне пријатељу", поручио је Месина и открио да се Паспаљу журило кући.

"Тражи од лекара да га колико данас-сутра пусте кући, хтео би да се што пре врати у Београд. Не знам да ли ће му дозволити, чујем да препоручују бар две недеље мировања и терепију за опоравак говора". 

"Кош магазин" је након тога дошао до информације да је Паспаљ полетео за Њујорк и да ће колико сутра директним летом "Ер Србије" бити у Београду.

Прослављени српски и југословенски кошаркаш Жарко Паспаљ доживео је мождани удар током боравка у Сједињеним Америчким Државама, а након ноћи проведене у болници, одсео је код пријатеља, једног од најбољих тренера на свету, Грега Поповича.

Њих двојица имају сјајан однос још од 1989. године, када су Спарси драфтовали популарног "Паљу", а Попович је у то време био помоћни тренер и један од најзаслужнијих за тај потез.

Паспаљ, који је већ имао два срчана удара 2001. године, је познат као страствени пушач, који је одбио да остави цигарете и поред свих здравствених проблема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије