Читај ми!

Вестбрук доминирао у победи Оклахоме, емотивно вече Пирса

Вече НБА кошарке, током које су одигране три утакмице, обележили су повратак Пола Пирса у Бостон у саставу Клиперса који су претрпели пораз са 107:102, победа Торонта у гостима над Бруклином 103:93 и сјајна игра Расела Вестбрука у победи Оклахоме над Портландом 105:99.

Вестбрук је у новој одличној шутерској вечери постигао 42 поена, додао осам асистенција и четири скока, чиме је био најзаслужнији за прекид лошег низа Оклахоме од три пораза, истакао се и његов саиграч Виктор Оладипо са 24 коша и 13 ухваћених лопти, док је на супротној страни најбољи био Демијан Лилард са 29.

Синоћње утакмице у НБА лиги обележио је повратак Пола Пирса у Бостон, сада као члан Лос Анђелес Клиперса.

Пирс, који игра последњу сезону у каријери у дресу ЛА Клиперса, дочекан је овацијама навијача Бостона, где је са великим успехом провео чак 15 година, на шта није остао имун јер је заплакао.

Бостон је славио 107:102, а баш је Пирс поставио коначан резултат тројком у последњој секунди.

У преосталом мечу, Торонто је у гостима надиграо Бруклин 103:93.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије