Радоњић: Партизан је имао више енергије од нас

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је Партизан имао више енергије од његове екипе у дербију Јадранске лиге и додао да су црвено-бели одиграли лоше у одбрани.

"Очигледно је било од самог почетка да Партизан има више енергије од нас, одмах је то било прилично очигледно. Наша концентрација је била испод нивоа потребног да би у дуелу против Партизана могло да се игра квалитетно у дужим интервалима. Одбрана је била испод нивоа онога што се очекује", рекао је Радоњић.

"Било је много грешака које је противник користио, а и деконцентрације у другим елементима игре. Ми смо у другом делу имали разлику која је могла да се исконтролише, али је Партизан у последњој четвртини одиграо боље од нас и дошао до победе", рекао је Радоњић.

На констатацију новинара да је његова екипа у првој четвртини имала више слободних бацања него поена, Радоњић је клинуо главом и рекао: "То је била тактика".

Новинаре је занимало и који је узрок деконцентрације и мањка енергије његовог тима, на шта је он одговорио да је све време била очигледна разлика у нивоу енергија између два тима.

"Читаво време је то било евидентно да постоји разлика. Постоји разлика у енергији, концентрација је била испод тога да бисмо ми имали добар меч. Ја не желим ни на који начин да баратам елементима који су сви познати, јер би то значило да обарам победу Партизана", рекао је Радоњић.

Црвено-бели су у последњој деоници постигли само девет поена.

"Мислим да нам одбрана није била добра и да је то разлог пораза више него то што смо дали само девет поена", рекао је Радоњић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије