Читај ми!

Мега боља од Крке, Цедевита савладала Морнар

Кошаркаши Мега Лекса победили су у Новом Месту Крку са 83:72 (26:16, 20:19, 19:20, 17:18), у утакмици 21. кола Јадранске лиге. Цедевита боља од Морнара у Бару.

Најефикаснији у екипи Меге био је Радосав Спасојевић са 14 поена, Алфа Каба постигао је 13 поена уз осам скокова и четири украдене лопте, а 13 поена додао је и Костја Мушиди.

У словеначком тиму Матиц Ребец постигао је 12 поена уз осам асистенција, а 12 поена постигао је и Доминик Елиот.

Мега и Крка имају исти скор, по седам победа и 14 пораза.

У 22. колу, наредне недеље, Мега ће играти на свом терену у Сремској Митровици против Игокее, а Крка ће гостовати у Скопљу против МЗТ-а.

Кошаркаши Цедевите победили су Морнар у Бару са 79:74 (22:15, 23:18, 17:19, 17:22) и остали у игри за другим местом на табели.

Цедевиту је до победе предводио Рајан Боутрајт са 19 поена и четири асистенције, Рашард Џејмс постигао је 12 поена, колико је додао и Марко Араповић.

Октавијус Елис је са 18 поена и 13 скокова био најефикаснији у црногорском тиму, а Марко Мугоша додао је 16 поена и седам скокова.

Цедевита сада има 15 победа и шест пораза, а Морнар седам победа и 14 пораза.

У наредном колу Цедевита ће играти на свом терену у Загребу против Партизана, а Морнар у Задру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије