Читај ми!

Радоњић: Обавеза је пружити максимум у дербију

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа има обавезу да пружи максимум против Партизана, без обзира у ком саставу ће наступити због повреда играча.

"Дерби је увек специфична утакмица, овај меч играмо само четрдесетак сати после утакмице са Ефесом. Заокупљени проблематиком која је присутна, али свесни важности меча, имамо обавезу да пружимо максимум и то без обзира у ком саставу ћемо наступити и ко ће колико моћи у овом тренутку да пружи", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде играју у недељу од 18 часова као гости против Партизана, утакмицу 21. кола Јадранске лиге. Црвено-бели су једина непоражена екипа у лиги, а црно-бели су други на табели са 15 победа и пет пораза.

Утакмицу ће пропустити Немања Дангубић, а неколицина првотимаца осећа последице повреда и о њиховом наступу Радоњић ће одлучити на дан утакмице.

Звезда је синоћ изгубила од Ефеса у Евролиги са 72:86 и прекинула низ од седам победа у том такмичењу.

Кошаркаш Звезде Стефан Јовић рекао је "да се зна шта је дерби".

"Дерби се игра без обзира на здравствене проблеме и повреде и сигурно ћу бити у тиму. Покушаћу да се припремим, да будем у бољем стању него што сам био у петак. Потрудићемо се да се спремимо у врло кратком временском периоду измедју две утакмице. Очекује нас ривал који ће да одигра врло агресивно како би нас добио пред својим навијачима, али ћемо покушати да играмо своју игру", рекао је Јовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије