Читај ми!

Богдановић, Штимац и Мицић на турском Ол стару

На овогодишњем турском Ол стару, који ће се одржати 15. јануара у "Улкер спорт арени", наступиће тројица наших играча – Богдан Богдановић, Владимир Штимац и Васа Мицић.

Централно дешавање ће бити утакмица између Европе и Азије, а неће изостати ни такмичење у закуцавањима, брзом шутирању тројки и играчкој вештини.

Екипе Европе и Азије су састављене од играча који наступају у клубовима који географски припадају поменутим континентима. Владимир Штимац ће бити стартни центар "Европе", док ће се Богдан Богдановић такође наћи у првој петорци "Азије". Србија ће имати и трећег представника на овом догађају, Василија Мицића, који ће се такмичити у брзом шутирању тројки.

ТИМ АЗИЈЕ:

Стартна петорка: Џордан Теодор (Банвит), Костас Слукас, Богдан Богдановић, Екпе Јудо (Фенербахче), Дахуан Самерс (Каршијака). Резерве: Бариш Ермиш (Тофаш), Фуркан Коркмаз (Банвит), Матеуш Понитка (Каршијака), Окбен Убај (Јешилигресун), Шек Мекисик (Ушак), Девон Џеферсон (Газијантеп), Џулијан Рајт (Трабзонспор).

Тренер: Орхун Ене (Тофаш).

ТИМ ЕВРОПЕ:

Стартна петорка: Тома Ертел (Анадолу Ефес), Синан Гулер (Галатасарај), Чеди Осман (Анадолу Ефес), Вил Клајбурн (Дарушафака), Владимир Штимац (Бешикташ).
Резерве: Бред Вонамејкер (Дарушафака), Ерл Кларк (Бешикташ), Брајант Данстон (Анадолу Ефес), Кени Хејс (Бујукчекмеџе), Јака Клобучар (Истанбул), Семих Ерден (Дарушафака), Остин Деј (Галатасарај).

Тренер: Велимир Перасовић (Анадолу Ефес).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара