Нове Јокићеве чаролије

Денвер је поражен од Сакрамента (120:113), а српски кошаркаш Никола Јокић приказао је још једну одличну партију – имао је 18 поена, седам скокова и пет асистенција.

Најефикаснији у редовима Денвера био је Данило Галинари са 24 поена, док је на другој страни Демаркус Казинс убацио 31 поен, уз шест скокова и шест асистенција. Њега је најбоље пратио Дарен Колинс са 26 поена, што је његов рекорд сезоне.

Кошаркаши Сакрамента су водили током целог меча, а у другој четвртини су направили серију 15:0 и повели са 50:36.

У последњој четвртини Денвер је имао шансе да се врати у меч, али није успео да на најбољи начин искористи период када је Казинс био на клупи. Сакраменто је имао пет поена предности када се Казинс вратио у игру и помогао својој екипи да се "одлепи" на 11 разлике два минута пре краја утакмице.

Кошаркаши Филаделфије победили су на свом терену Минесоту са 93:91 кошем Роберта Ковингтона 0,2 секунде пре краја меча.

Минесота је била на корак од великог повратка и продужетка, пошто је сустигла предност Филаделфије од 26 поена, али су је на том путу спречили добра асистенција Дарија Шарића и кош Ковингтона.

Ковингтон је утакмицу завршио са 13 поена, док је најефикаснији у редовима победничког тима био Џоел Ембид са 25 поена.

У екипи Минесоте најбољи је био Зак Лавин са 28 поена, док је Карл Ентони Таунс додао 23. Српски кошаркаш Немања Бјелица је за 23 минута на терену постигао седам поена уз три ухваћене лопте.

Пол Џорџ је постигао 32 поена у победи Индијане над Детроитом од 121:116, а њега су најбоље пратили Мајлс Тарнер и Џеф Тиг са по 17 поена.

У екипи Детроита, који је изгубио и осми пут у последњих десет утакмица, најефикаснији је био Тобајас Харис са 22 поена. Српски центар Бобан Марјановић је провео десет минута на терену и за то време је постигао четири поена и уписао исто толико скокова и две блокаде.

Кошаркаши Бостона су победили Јуту са 115:104 за други тријумф у низу, а најзаслужнији за то био је Ајзеја Томас са 31 поеном. Бостон је тако прекинуо низ Јуте од четири узастопне победе и уписао девети узастопни тријумф над том екипом на домаћем терену.

Сан Антонио је славио против Торонта са 110:82 предвођен Кавајем Ленардом, који је убацио 25 поена, Лос Анђелес лејкерси су славили победу против Мемфиса са 116:102, док је Далас на свом терену победио Вашингтон са 113:105.

Финикс прекинуо лошу серију против Мајамија и победио тај тим први пут после 12 утакмица са 99:90. Санси нису победили Мајами још од 3. новембра 2009. године.

Резултати:
Филаделфија – Минесота 93:91
Бостон – Јута 115:104
Детроит – Индијана 116:121
Далас – Вашингтон 113:105
Сан Антонио – Торонто 110:82
Денвер – Сакраменто 113:120
Финикс – Мајами 99:90
ЛА лејкерс – Мемфис 116:102

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара