Читај ми!

Рекорд Лиларда у поразу, Јокић стартер

Портланду није помогло ни 40 убачених поена Дејмијана Лиларда против Денвера, који је у мечу против тима из Колорада победио резултатом 132:120. Никола Јокић је почео меч у првој постави и допринео тријумфу са 13 поена. Голден Стејт је код куће резултатом од 103:90 славио 24. победу против Њујорка, Сан Антонио је савладао у гостима Феникс са 107:92, а Њу Орлеанс Индијану са 108:97.

У дуелу Денвера и Портланда одлучила је одлична колективна игра домаћина, који су и однели победу, упркос разиграном Дејмијану Лиларду, који био и најефикаснији играч утакмице, али га саиграчи нису тако успешно пратили.

Лилард је постигао 40 поена за Портланд, уз десет асистенција, али то није било довољно да поништи сјајну тимску игру Денвера, чијих је чак девет играча имало двоцифрен шутерски скор на крају утакмице.

Јокић је играо укупно 19 минута и имао је учинак од 13 поена, пет асистенција и четири скока, уз шут из игре 5/6, а једна од његових асистенција је убројена у најатрактивније потезе вечери.

Најефикаснији у тријумфу био је Данило Галинари са 27 поена, од чега је 20 постигао у првом полувремену. Још петорица кошаркаша Денвера имала су двоцифрен учинак.

Голден Стејт је код куће победио Њујорк 103:90 и тако остварио своју 24. победу и најбољи скор у лиги. Вориорси су утакмицу завршили са 41 асистенцијом, а првих 36 кошева су дали са 36 асистенција.

Најрасположенији у победничком тиму био је Клеј Томпсон са 25 поена, док је Кевин Дурант допринео са 15 поена, 14 скокова и осам асистенција. Стеф Кари је из игре шутирао 3/14 и постигао је укупно осам поена, али је имао и 10 скокова и осам асистенција.

Најефикаснији у Никсима били су Џастин Холидеј са 15 и Рон Бејкер са 13 поена.

Сан Антонио је савладао у гостима Финикс са 107:92, и тако наставио да ређа победе у гостима. Спурси су у последњој четвртини преломили неизвестан меч. Кавај Ленард је постигао 18 поена уз 10 скокова, а Пау Гасол је имао скоро идентичан учинак, од 18 поена и девет скокова. Тим из Тексаса сада има 21 победу и пет пораза.

Најефикаснији у Фениксу био је Девин Букер са 17 поена.

Резултати утакмица:

Милвоки – Чикаго 108:97
Њу Орлеанс – Индијана 102:95
Денвер – Портланд 132:120
Феникс – Сан Антонио 92:107
Голден Стејт – Њујорк 103:90

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво