Радоњић: Верујем у прву евролигашку победу у Пиониру

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да верује да његова екипа у предстојећем мечу против Макабија може да упише прву победу у Евролиги у дворани "Александар Николић".

Црвена звезда у четвртак дочекује Макаби у 12. колу Евролиге.

"Желим да верујем да можемо да дођемо до победе први пут ове сезоне у Пиониру, иако смо оптерећени изостанцима неких играча, пре свега Луке Митровића. Верујем да ћемо уз подршку навијача, који ће нам дати додатну енергију, успети у томе", рекао је Радоњић новинарима у Београду.

Црвено-бели имају скор од четири победе и седам пораза, док Макаби има победу више.

"Сигурно ћемо дати све од себе да победимо у Пиониру. Треба нам добар амбијент, као и увек, да пређемо 100 одсто наших могућности против тима као што је Макаби. Макаби је ове сезоне, после реконструкције екипе због резултата у претходној, али и жељом да начини искорак, много бољи, посебно у гостима, што за нас представља велики проблем", рекао је Радоњић.

Израелски тим је забележио пет победа у Еврологи, а од тога су три биле на гостујућем терену.

"То је нешто што ја морам да анализирам, а посебно је интересантно то што су у гостима играли изванредно", додао је тренер Звезде.

Макаби у Београд долази после два везана пораза, а Радоњић је рекао да очекује реакцију израелског тима.

Радоњић је навео да капитен Лука Митровић неће играти на сутрашњем мечу.

"Митровић је играо у Подгорици, али је готово извесно да неће играти сутра. Он није обновио повреду, ради се о проблематици другог листа", казао је тренер Звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије