Читај ми!

Милојевић задовољан упркос поразу од Тенерифа

Тренер Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да је задовољан игром својих кошаркаша против Тенерифа и додао да такви мечеви много значе за стицање искуства.

"Пре меча сам већ истакао да је ово шанса за нашу младу екипу и играче да виде где су у односу на овако јаке тимове. Генерално сам задовољан како смо одиграли меч, били смо конкурентни у највећем делу игре. У финишу меча смо направили неке дечије грешке и на крају је Тенерифе заслужено славио. Сигуран да ће овакве утакмице јако пуно користити мојим играчима јер се тако стиче искуство", рекао је Милојевић после утакмице.

"Желео бих да честитам екипи Тенерифа на сјајној сезони коју тренутно имају. Играју одлично у АЦБ лиги и Лиги шампиона", додао је он.

Кошаркаши Мега Лекса поражени су на гостовању од Тенерифа са 59:73 у седмом колу Лиге шампиона.

"Имали смо превише изгубљених лопти на овом мечу, укупно 23, што је против тако озбиљне екипе као што је Тенерифе неприхватљиво. Са друге стране, имали смо доста скокова у нападу који су нас одржавали у игри у току меча пошто нисмо били шутерски расположени, што и 50 процената успешности са слободних бацања и слаб шут за три поена говоре о томе. Тенерифе је играо одличну одбрану, али мислим и да смо је играли и ми и да је домаћа екипа морала да одигра најбоље што може да би на крају победила", казао је тренер Меге.

Плејмејкер Мега Лекса Радован Ђоковић оценио је да је његова екипа имала прилику да тријумфује.

"Честитам екипи Тенерифа на победи. Имали смо своје шансе на овом мечу, али смо промашили доста слободних бацања и отворених шутева. Уз наше грешке у одбрани, Тенерифе је на крају заслужено стигао до победе. За викенд нас очекује меч са Цибоном за који већ морамо да се припремамо", рекао је Ђоковић.

Мега после седмог кола Лиге шампиона заузима шесто место у Групи Д са две победе и пет пораза, док је Тенерифе лидер групе са пет тријумфа и два пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије