Читај ми!

Бјелица искористио минуте, Боби гледао шоу Хардена

Кошаркаш Минесоте Немања Бјелица је са 10 поена учествовао у поразу свог тима од Бостона, док Бобан Марјановић није играо за Детроит у поразу од Хјустона.

Бостон је победио после преокрета резултатом 99:93. Тимбервулвси су на почетку четврте четвртине имали 13 поена предности, али су је прокоцкали, пошто су тај део игре изгубили 31:12.

Селтиксе је до победе предводио Ајзеја Томас са 29 поена, док је Ал Хорфорд додао 20 поена, шест скокова и пет асистенција.

Најефикаснији у Минесоти био је Карл Ентони Таунс са 27 поена и 18 скокова, док је Горги Дијенг завршио меч са 20 поена и 10 скокова. Зек Лавин је из игре шутирао само 4/12 и завршио је утакмицу са 11 поена. Бјелица је у игри провео 10 минута и за то време постигао 10 поена.

Хјустон је дошао до треће узастопне победе тако што је у гостима победио Детроит са 99:96. Екипу је предводио Џејмс Харден са 28 поена, 11 асистенција и осам скокова, док је Клинт Капела додао 15 поена и 12 скокова.

Ово је Детроиту био четврти узастопни пораз, пошто тим није успео да надокнади двоцифрену предност Хјустона још из првог полувремена. Пистонсе је предводио Кентавиус Калдвел Поуп са 26 поена, док је Андре Драмонд постигао 13 поена и 16 скокова. Бобан Марјановић није улазио у игру.

ЛА клиперси победили су код куће Торонто са 123:115 и тако задржали прво место Западне конференције.

Прва петорка тима из Калифорније одиграла је одличан меч: Крис Пол је завршио утакмицу са 26 поена и 12 асистенција, Блејк Грифин са 26 поена и седам скокова, а Деандре Џордан са 17 поена и 15 скокова.

Најефикаснији у Торонту били су Кајл Лаури са 27 поена, седам асистенција и шест скокова, и Демар Дерозан са 25 поена и седам асистенција.

Голден Стејт је задржао корак за Клиперсима, пошто је без проблема победио Индијану у гостима 120:83, уз 25 поена Клеја Томпсона и 22 поена Стефена Карија. Вориорси сада имају победу мање од тима из Лос Анђелеса.

Индијана је била ослабљена, пошто су повређени стартери Пол Џорџ и Мајлс Тарнер, али и резервно крило Си-Џеј Мајлс. Најефикаснији у пораженом тиму био Родни Стаки са 21 поеном.

Сан Антонио је остварио своју шесту узастопну победу тријумфом над Даласом код куће од 96:91. Екипу је до тријумфа предводио Кавај Ленард са 24 поена и девет скокова. То је Спурсима била 12. узастопна победа код куће.

Сет Кари је постигао 23 поена за Далас, док су Весли Метјус и Харисон Барнс додали по 20 за Далас, коме је ово био шести узастопни пораз.

Некадашње велико ривалство Тексаса изгубило је мало на значају последњих година, пошто је Сан Антонио стално при врху, док се Далас мучи због честих проблема са повредама и саставом тима.

Пау Гасол је почео утакмицу за Сан Антонио и завршио је са 18 поена и осам скокова. Давис Бертанс је такође био у првој петорци, играо је 20 минута, уз учинак од три поена и два скокоа.

Резултати утакмица:

Шарлот – Мемфис 90:105
Индијана – Голден Стејт 83:120
Филаделфија – Мајами 101:94
Вашингтон – Феникс 106:101
Детроит – Хјустон 96:99
Милвоки – Орландо 93:89
Минесота – Бостон 93:99
Сан Антонио – Далас 96:91
ЛА клиперс – Торонто 123:115

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара