ФМП поражен у Скопљу

Кошаркаши МЗТ-а из Скопља победили су на свом паркету ФМП из београдског Железника са 89:68 (26:14, 23:18, 22:18, 18:18), у 10. колу Јадранске лиге.

МЗТ је од почетка утакмице успоставио контролу, већ у првој деоници стекао је двоцифрену предност коју је добром игром у наставку сусрета успео да сачува и на крају дође до трећег тријумфа у регионалном такмичењу.

Скопску екипу је до победе предводио Ђорђе Дреновац са 24 поена и три скока, док је Марко Симоновски постигао 15.

У екипи ФМП-а истакао се Драган Апић са 12 поена, два скока и једном асистенцијом, а Дејан Давидовац и Џон Болден постигли су по 10 поена.

МЗТ после 10 утакмица има три победе и седам пораза, а исти учинак има и ФМП, па се тако ова два тима налазе на деоби осмог места на табели Јадранске лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара