Читај ми!

Ноћ Џејмса Хардена и тандема Вигинс – Таунс

Протеклу ноћ у НБА лиги обележиле су сјајне игре Ендруа Вигинса и Карл Ентонија Таунса у победи Минесоте над Филафелфијом 110:86, и незадрживи Џејмс Харден са троструким двоцифреним учинаком у победи Хјустона над Портландом са 126:109. Наш Немања Бјелица остварио солидан учинак.

Минесота је декласирала Филаделфију са убедљивих 110:86, највише захваљујући тандему Вигинс – Таунс, који је заједно постигао више од половине кошева свог тима.

Ендру Вигинс је завршио утакмицу као најефикаснији играч са 35 поена, 10 скокова и четири асистенција. Одлично су га пратили Карл Ентони Таунс са 25 поена и десет ухваћених лопти и Ђорђи Дијенг са дабл-дабл учинком од 12 поена и десет скокова.

Наш интернационалац Немања Бјелица је у игри провео нешто више од 15 минута и остварио солидан учинак са осам постигнутих кошева, уз четири скока и по једну асистенцију и украдену лопту.

У редовима Филаделфије најефикаснији играчи имали су дупло слабији учинак од Вигинса, па је Дарио Шарић завршио меч са 16 поена и 4 скока, Ник Стаускас је убацио 13, Ерсан Иљасова додао 11 поена, док је Доеж Ембил имао по десет поена и скокова.

У дербију вечери између Хјустона и Портланда 126:109 одлучила је одлична тимска игра, али је славу ипак однео Џејмс Харден, који је остварио свој трећи троструки двоцифрен учинак у сезони.

Харден је утакмицу завршио са 26 поена, 12 скокова и сјајних 14 асистенција, које су изазивале опште одушевљење публике.

О сјајној тимској игри Хјустона сведочи и статистика целог тима, јер је цела стартна петорка на крају утакмице имала двоцифрен учинак. Тревор Ариза је убацио 16 поена уз 7 скокова, Клинт Капела је додао 15, Рајан Андерсон 13, а Патрик Беверли 11 поена.

С друге стране, у тиму Портланда покушали су да им парирају Си Џеј Меколум са 26 поена, Мо Харклес са 19 и Демијен Лилард са 18 погодака.

Мајами је био бољи од Милвокија са 96:73, Вашингтон је надиграо Њујорк са 119:112, а само Чикаго је славио победу на гостовању, савладавши Јуту са 85:77.

НБА, резултати:

Вашингтон – Њујорк 119:112
Мајами – Милвоки 96:73
Хјустон – Портланд 126:109
Минесота – Филаделфија 110:86
Јута – Чикаго 77:85

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара