Читај ми!

Џикић: Дерби показао где смо ми, а где је Звезда

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић је рекао да је "вечити" дерби против Црвене звезде показао на ком је нивоу његова екипа у односу на "најјачу екипу" у Јадранској лиги.

"Генерално, ово је тек прва од солидног броја утакмица које мислим да ће бити против Звезде. Резултатски овај сусрет нема неки посебно апокалиптичан значај, само је показао где су они, наш директан ривал, а где смо ми. Они су ти који играју Евролигу и ваљда ће моји играчи да виде зашто је не играју", рекао је Џикић новинарима.

"Ми немамо играча као Кузмић и да сада не набрајам све, али имамо неке друге, другачије, али морају да науче да играју овакве утакмице", додао је он.

Партизан је у осмом колу Јадранске лиге поражен од Звезде са 72:83.

"Што се нас тиче, мислим да смо са два плеја играли добро, али смо машили неке пенале и просто то је било неодговорно од појединаца, то је пореметило неке наше идеје. Срећа па већ ујутро путујемо на наредну утакмицу. Играмо у среду, па суботу, па у уторак, све се ниже. Највећи проблем из овог меча је Мајсторовић, тек ћемо видети колико тешко се повредио", рекао је он.

Џикић је потом појаснио о каквој повреди је реч.

"Мислим да је препона у питању. Не свиђа ми се начин на који је дошло до повреде. Имали смо проблем и с Новицом. Он је одлучио да игра утакмицу, а да сам се ја питао, не би играо. Јуче му је један улетео клизећи на тренингу и отекло му колено. Неће ићи на меч против Солнока. Нема потребе сада о томе да причам, неки ће то протумачити као алиби", закључио је Џикић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво