Читај ми!

Рекорд Си-Џеја Маколума, Јокић добар у победи

Предвођен расположеним Си-Џејом Маколумом, Портланд је као гост савладао Мемфис са 100:94 у првој НБА утакмици у ноћи између недеље и понедељка. Била је то ноћ гостујућих екипа јер су победе однели Денвер и Сакраменто, док су као домаћини победиле само екипе Лејкерса над Фениксом (119:108) и Даласа, који је после продужетка савладао Милвоки са 86:75.

Расположени Си Џеј Маколум је предводио Портланд са 37 постигнутих кошева, чиме је поставио рекорд каријере, погодио је шест тројки из 12 покушаја, укупно је из игре шутирао 13/23, а са линије слободних бацања учинак му је био 5/6.

Пратио га је Дејмијан Лилард са 19 поена, седам асистенција и шест скокова, али је на терену провео мање од 30 минута.

На другој страни, Гасол је био најрасположенији за игру и уписао је 21 поен, а пратили су га Рендолф са 15 поена и седам скокова и Мајк Конли, који је додао 16 кошева и седам асистенција.

Портланд је тако дошао до четврте победе, а Мемфис је претрпео четврти пораз у досадашњем току такмичења.

Кошаркаши Денвера, уз девет поена Николе Јокића, савладали су, као гости, Бостон са 123:107.

Јокић је за 22 минута шутирао 4/5, додао и пет скокова, док су најбољи у његовом тиму били Емануел Мудијај са 30 и Вилсон Чендлер са 22 поена. Код Селтикса Ајзаја Томас уписао је 30.

Сакраменто је, захваљујући тандему Руди Геј – Демаркус Казинс, који је укупно дао 45 поена, тријумфовао у Торонту са 96:91, док су Лејкерси победили Финикс са 119:108.

Екипу из Лос Анђелеса предводили су Ник Јанг са 22 поена, Џордан Кларксон и Јулијус Рендл са по 18 поена.

У преосталом мечу, не превише квалитетном, али неизвесном, Далас је после продужетка победио Милвоки са 86:75.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво