Будућност и даље без пораза, Мега изгубила од Крке

Кошаркаши Будућности задржали су максималан учинак после осам кола Јадранске лиге, пошто су победили Цибону са 95:79. Екипа Мега Лекса на свом терену поражена од Крке 95:96.

Будућност има скор 8/0 и прва је на табели. Црвена звезда има победу и утакмицу мање. Цибона је доживела тек други пораз.

Цибона се држала у "Морачи" до последњих неколико минута меча, када су боља концентрација и искуство подгоричке екипе одлучили победника меча.

Најефикаснији у победничком тиму био је Шон Џејмс са 29 поена, док је Маркус Вилијамс постигао 13. Цибону је предводио Анте Жижић са 28.

У другом мечу дана, екипа Мега Лекса на свом терену у Сремској Митровици поражена је од Крке 95:96.

Најефикаснији у пораженом тиму био је Јован Новак са 27 поена, док су Крку са по 23 предводили Матец Ребец и Марко Луковић.

Мега је забележила и шести пораз у такмичењу, док је Крка тријумфовала четврти пут.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво